Gun je slides een Powerpoint designer!

Misschien ben je aardig thuis in Powerpoint, maar heb je het idee dat je slides er wel wat lekkerder mogen uitzien. Of professioneler.
Of beide;-)

Of misschien heb je ergens wel een vaag idee welke kant het design op zou moeten, maar weet je niet concreet hoe je dat (technisch of esthetisch) voor elkaar kunt krijgen.

En misschien is het voor jou extra lastig omdat je bij het ontwerpen van je presentatie rekening moet houden met de huisstijl van jullie organisatie.

Hoe dan ook, waarom niet jezelf de tijd, moeite of hoofdbrekens besparen? Waarom niet een Powerpoint-designer inhuren? (En kies er dan gelijk eentje die zelf ook presentator is;-)

Afhankelijk van wat je wilt, kan ik je helpen met:

  • het ontwerp van slides, eventueel vanuit jullie huisstijl handboek.
  • templates voor je maken zodat je in het vervolg de slides zelf kunt 'invullen'.
  • de presentatie zelf: het aanleggen van de structuur van je presentatie vanuit het verhaal of de boodschap die je wilt overbrengen.
  • jou begeleiden zodat je je presentatie zelfverzekerd kan doen.

Wil je meer weten?
Laat me weten of ik je met één van de bovenstaande dingen kan helpen of misschien met iets anders betreffende Powerpoint design. Stuur een mailtje!

Kijk voor mijn portfolio onder de oranje knop
(De namen en logo's zijn i.v.m. klant-privacy veranderd).

Maak contact, stuur mij een mail

Portfolio   

Slides voor SportFashionRetail:


Interne bedrijfspresentatie XM Models:


Presentatie woningstichting Het Huis:

Maak contact, stuur mij een mail

Ben je op zoek naar een goeie speakerscoach, dan beveel ik  Jan van der Werk van harte bij je aan. Ik heb veel aan zijn begeleiding gehad!

- Richard de Ruijter, TEDx Speaker