Training 'visionair leiderschap'

Als manager, directeur, wetenschapper of docent kom je zo nu en dan - of regelmatig - in situaties waarin je je plan, project of visie moet presenteren.
In vergaderingen of tijdens presentaties wordt er van je verwacht dat je als “leider” opstelt en je publiek kunt overtuigen. Maar heb jij dat in huis? Kun jij een groep mensen overhalen, overtuigen van jouw visie? Krijg jij dat plan erdoor waarvan je weet dat het gaat werken? Zien jouw  toehoorders dat je een visionair bent? Want alleen een goed plan of een mooie visie hebben of inhoudelijk heel goed zijn is niet voldoende om een groep mensen voor je te winnen. Een goede body-language en beïnvloedingstechnieken uit het presentatievak zijn net zo belangrijk als een plan hebben.

Training 'Visionair Leiderschap'
Tijdens de training 'Visionair leiderschap' leer je alles over de non verbale ‘public speaking skills’ en over andere overtuigingstechnieken die je kunt gebruiken om invloed uit oefenen op je gehoor. Wat straal je uit? Matcht je body language met wat je zegt? Wat zijn eenvoudige verhaallijnen waardoor mensen naar je willen luisteren; sterker nog: aan je lippen hangen?Of nog beter: doen wat jij wilt dat ze doen.

In deze training leer je:

  • hoe je overtuigt met je bodylanguage
  • hoe je storytelling kunt gebruiken om te beïnvloeden.
  • hoe je kernachtig visualiseert zoals een visionair.
  • hoe je de belangrijkste beïnvloedingsprincipes inzet.
  • hoe je snel je gedachten ordent en kernachtig formuleert.
  • hoe je voor een groep presenteert met impact

Voor wie is deze training?
Deze training is bedoeld voor iedereen die graag meer invloed wil uitoefenen tijdens presentaties, vergaderingen of andere gelegenheden waar je het woord neemt.

Incompany
Deze training wordt incompany gegeven bij jullie of als je wilt op een externe locatie bij jullie in de buurt.

Trainer

Iemand die weet hoe je een publiek voor je kunt winnen is drievoudig Public Speaking kampioen - en door de wol geverfd trainer - Jan van der Werk. Hij deelt zijn kennis en ervaring zodat je zelfverzekerd en overtuigend voor een groep staat.

Als je meer wilt weten en wilt kijken of ik jullie verder kan helpen, stuur me dan een mailtje!

 

Stuur een email


Alleen al door de manier waarop Jan de cursus geeft leer je hoe je moet presenteren. Naast handige tips en trucjes voor de voorbereiding van een presentatie als het presenteren zelf, heb ik ook zeer gerichte en persoonlijke feedback ontvangen over mijn manier van presenteren. Omdat we onze presentatie twee keer hebben kunnen uitvoeren was verbetering meteen zichtbaar. Ik heb in een korte tijd (één dag) veel geleerd.

- Rens Garssen, PwC