Personal Coaching

Wil je meer persoonlijke begeleiding om je presentatievaardigheden te verbeteren, moet je binnenkort een presentatie geven of heb je hulp nodig bij het maken van je presentatie, dan is Personal Coaching misschien wat voor jou.

In deze 1 op 1 persoonlijke begeleiding focussen we op jouw specifieke vragen, waardoor wat je wilt bereiken veel sneller wordt behaald. 

Waarschijnlijk weet je al dat presenteren niet iets is wat je ‘wel eventjes’ doet. Je weet al dat je als spreker of presentator voor een groep ‘momentum’ moet creëren. Dat je een publiek voor je moet winnen. Net als het winnen van een muziekconcours of een marathon, vereist presenteren een voorbereiding. Dat kost inspanning en oefening. Uiteindelijk leveren deze inspanning en oefening de juiste houding op om relaxed en schijnbaar moeiteloos je verhaal te doen.

Waar kunnen wij je bij helpen?

  • Het design van je presentatie: Hoe structureer je je speech. Hoe pak je gelijk de aandacht van je publiek. Hoe gebruik je beeld. Hoe maak je een sterk einde.
  • Het verbeteren van je "presentation skills". Wat straal je uit non-verbaal gezien. Hoe je je lichaam op een natuurlijke manier inzet om overtuigender te zijn.
  • Je comfortabel voelen als je voor een publiek staat. Stresscontrol en het verminderen van je zenuwen.

Kost dat veel tijd?
Nee! Het gaat je juist veel tijd opleveren. Niet meer eindeloos sleutelen aan een presentatie die rammelt, maar waarvan je niet weet waarom dat is. En geen slapeloze nachten meer! Het grote voordeel van privé coaching is dat het heel snel gaat. Je boekt vlot resultaten, omdat het alleen om jouw specifieke situatie en wensen gaat. 

Neem contact met mij op

Ben je op zoek naar een goeie speakerscoach, dan beveel ik  Jan van der Werk van harte bij je aan. Ik heb veel aan zijn begeleiding gehad!

- Richard de Ruijter, TEDx Speaker